Sekib Mujanovic
ZEKIJA HUSETOVIC
Mirso Filipovic
Aleks
Edin Hamdija
Dane Svilar
Hare Mujic
 IZVOĐAČ / GRUPA 

Aleks  

 Aleks

ŽANR: Pop, Folk

Aleksandar Zdjelar rodjen je 21.08.1989 u Nirnbergu, mestu gde je proveo svoje detinstvo i zavrsio svoje skolovanje sa kojem je stekao pravo na strucni naziv: Diplomiran Informaticar / IT - Specialist . Po zavrsetku skolovanja radi kao IT Consultant veoma uspesno i duze od 6 godina. Za svoj posao kaze da je to njegova motivacija i veciti balans izmedju nocnom i privatnog zivota.

Putovanja su njegov zivot. Ziveo je u Becu, Mariboru, Stuttgartu, Berlinu i Cirihu.

Pored posla vezanog za njegov strucni naziv, Aleks se ogledao u manekenstvu gdje je pokupio niz uspeha.

Njegova muzicka karijera zapocinje od malih nogu. Jos dok su se roditelji bavili ugostiteljstvom, pokazivao je ljubav prema muzici. Muzika je kako kaze oduvek bila njegova najveca strast, ventil za stres i spona za pocetak njegove muzicke karijere.
Odrastao je sa ambicijama biti disciplinovan, uveren u sebe i u svoj san i konstantno odrzavati svoju pozitivnu energiju.

Iskrenost mu je uvek na prvom mestu s toga i navodi da je za celi zivotni put preduslov upravo iskrenost i strpljenje. ''Kroz zivot se moze ici pokvareno i brzo, ali unapred se zna kakav ce kraj biti!'', kaze Aleks.

Pocetak njegove profesionalne muzicke karijere vezuje se za citav niz detaljno organizovanih i vrlo uspesno realizovanih koncerata i zurki po diskotekama sirom Nemacke. Zadjna zurka je bila odrzana u Berlinu nazivom "RED TRUMPET". Sa stvaranjem marketinga Aleks se pocinje susretati sa poznatim licnostima a vrata nase estrade su vec bila otvorena.

Posle nekoliko godina paralelnog rada na tri strane, Aleks se odlucuje zanemariti manekenstvo i agenturu i svu svoju paznju posvetiti pevanju i izdavanju svoje prve ploce pod nazivom: Aleks 2013- Dok sam u tvojoj vlasti''
''Osecaj je bio tu da kaze da je dosao trenutak...To je onaj trenutak kada znas da dolazi nesto sto si cekao ceo zivot'' rekao je Alexs.

Najvecu motivaciju za istrajnost u svom projektu nasao je u recenici: ''To je nemoguce!'' Onda je dosao neko...on to nije znao...i uradio!

Video :

       

 

 Video

Events

septembar, 2018
p u s č p s n
         

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

<< < septembar 2018 > >>

RSS NEWS Izaberite